Er dient rondom het kozijn minimaal 1 meter ruimte te worden vrijgemaakt. Deze ruimte is nodig voor de monteurs om de kozijnen te kunnen plaatsen.

De eerste montage dag beginnen de monteurs tussen 7.30 en 9.00 uur bij u met de werkzaamheden. Er wordt begonnen met monteren aan de kant van de woning die u vrijgemaakt heeft. De rest van de werkzaamheden en het vrijmaken van de ruimtes vinden plaats in overleg met u en de monteurs.

 

Jekozijnen bv  monteurs werken altijd zo secuur en zo netjes mogelijk. Toch is het aan te raden om uw waardevolle spullen tijdelijk ergens anders op te bergen of af te dekken.

 

Asbest houdende materialen verwijderen wij niet. De bewoner is ten alle tijde verantwoordelijke voor de verwijdering en afvoering van asbest houdende materialen.

Bestaande rolluiken, screens, zonneschermen e.d. die op verzoek opnieuw gemonteerd worden geven wij geen garantie op.

 

Werkzaamheden aan gasaansluitingen, loodgieterswerk en elektriciteit mogen onze monteurs niet uitvoeren. Jekozijnen BV  monteurs zijn hiervoor niet bevoegd en niet voor verzekerd.

Schoonmaken van uw kozijnen doet u pas na 48 uur na montage in verband met het uitharden van de gebruikte kit.

 

Ook dient het beschikbaar stellen van parkeetplaats dit voor ons montage bus en aanhanger. 

Of waar nodig een afval bak. Ook hebt beschikbaar stellen van het water en stroom tijdens montage dient u volledig  beschikbaar te stellen