Voor elk dak passende dakkapellen

Kies het juiste type dakkapel en geniet van meer licht en ruimte in uw woning. Jekozijnen BV geeft u graag persoonlijk advies en houdt rekening met al uw wensen, de technische mogelijkheden en eventuele vergunningseisen. Ook voor onderhoud, renovatie en vervanging van dakkapellen kunt u bij ons terecht.

 

Voor het ontwerp van uw nieuwe dakkapel zijn er oneindig veel mogelijkheden. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit types met een schuin dak, een plat dak en modellen waarbij de nok een- of tweezijdig is verhoogd. De meest gebruikte materialen zijn kunststof, hout of een combinatie van beide. Ook werken we met verschillende soorten glas, zoals isolerende en zonwerende HR++ beglazing. De kozijnen kunnen op iedere denkbare manier worden ingedeeld. Voor de afwerking zijn dakpannen of duurzame dakbedekking van kunststof zeer geschikt en kunnen wij uw dakkapel ook voorzien van een volledig geïntegreerd elektrisch bedienbaar rolluik of screen.

Het plaatsen van onze dakkapellen duurt slechts 1 dag. U heeft zo niet onnodig lang last van geluidsoverlast, mensen over de vloer en puin.

 

tijlvol, universeel en onderhoudsarm

Kunststof biedt als materiaal voor uw nieuwe dakkapel uitgebreide mogelijkheden voor de afwerking, print en kleur. Hiermee kan een kunststof dakkapel optimaal tegemoetkomen aan uw stijlvoorkeuren. Een kunststof dakkapel met houtlook en Keralit rabatdelen geeft een klassieke uitstraling en mooie belijning. Kiest u bijvoorbeeld voor gladde massieve kunststof beplating, dan ontstaat juist een moderne strakke dakkapel. De keuze is aan u. Bijkomend voordeel is dat alle kunststof varianten zeer onderhoudsvriendelijk zijn.

  • 10 jaar garantie op uw kunststof dakkapel
  • Niet onderhevig aan weersinvloeden
  • Kozijn leverbaar in diverse kleuren
  • SKG goedgekeurd hang- en sluitwerk
  • Diverse materialen KOMO-keurmerk
  • Standaard beglazing Isolatieglas HR++
  • Standaard draaikiepraam
  • Kunststof dakkapel op maat

En bij ons heeft u al een nieuwe dakkapel vanaf €28-, per maand met ons dakkapellen betaalplan 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.