Met gevelbekleding (ook wel rabatdelen of kunststof schroten genoemd) zorgt u voor een mooie uitstraling van uw woning en geniet u van een betere isolatie. Om optimaal te genieten van de gevelbekleding is het echter wel van belang dat u voor de juiste gevelbekleding kiest. Met Keralit kunststof gevelbekleding heeft u onderhoudsarme gevelbekleding die jarenlang zorgt voor een mooie uitstraling van uw woning. Wilt u uw kozijnen vervangen en bent u ook geïnteresseerd in Keralit gevelbekleding van Jekozijnen Neem dan contact met ons op!

 

Uw gevel renoveren in kunststof

Keralit kunststof gevelbekleding RAL 9001 achterzijde woningU kunt uw gevel ook renoveren met hout, maar het heeft vele voordelen om uw gevel te renoveren met kunststof gevelbekleding.

 

Met houten gevelbekleding is er bijvoorbeeld veel onderhoud nodig. Zo dient u ze om de vijf jaar te schilderen. Als u dit niet doet zal de verflaag afbladderen en kunnen de weersinvloeden ervoor zorgen dat de gevelbekleding kromtrekt en er schimmel ontstaat. Het onderhoud is het grootste nadeel, maar ook de hogere prijs van hout en de kortere levensduur zijn redenen om niet voor houten maar voor kunststof gevelbekleding te kiezen.

 

Verschillende soorten kunststof gevelbekleding

Jekozijnen  werken we uitsluitend met kwaliteitsproducten en daarom werken we met kunststof gevelbekleding van Keralit. Deze gevelbekleding staat namelijk bekend om de uitstekende kwaliteit. Vergeleken met gevelbekleding van andere merken is Keralit vaak dikker en steviger en ook de gebruikte folie is vaak beter. Hierdoor is Keralit gevelbekleding ook wat duurder, maar hiermee bent u dus wel verzekerd van goede kwaliteit en een langdurig mooie uitstraling van uw woning.

 

Soorten Keralit gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is in verschillende soorten beschikbaar en er is heel veel mogelijk. Zo weet u zeker dat u altijd voor gevelbekleding kunt kiezen die perfect aansluit bij uw woning en uw persoonlijke wensen.

 

Allereerst kunt u kiezen voor potdekseldelen of sponningsdelen. Bij potdekseldelen zal de gevelbekleding over elkaar heen vallen en is het als het ware op elkaar gestapeld. Bij sponningsdelen zal de gevelbekleding juist in elkaar vallen en sluiten ze dus op elkaar aan. De sponningsdelen zowel horizontaal als verticaal te monteren. Voor de potdekseldelen geldt dat deze enkel horizontaal gemonteerd kunnen worden.

 

Daarnaast kunt u ook kiezen voor verschillende groottes van de Keralit gevelbekleding. Zo kunt u kiezen voor een smallere of juist een bredere variant kunststof gevelbekleding. De lengte van de gevelbekleding is wel standaard, namelijk 6 meter.

 

Als laatste kunt u natuurlijk ook de gewenste kleur kiezen. U kunt kiezen uit een groot aanbod aan kleuren. Indien gewenst kunt u zelfs kiezen voor een houtnerf effect waarmee u een authentiek uiterlijk creëert.

 

Donkere Keralit gevelbekleding

 

Een goede montage van uw gevelbekleding zorgt voor uitstekende isolatie

Om optimaal te genieten van uw nieuwe kunststof gevelbekleding is het van belang dat er op de juiste wijze wordt gemonteerd. Het belangrijkste is dat de oude gevelbekleding en de oude isolatie verwijderd wordt voordat de nieuwe gevelbekleding wordt gemonteerd. Dit is belangrijk om de goede isolatie bij de nieuwe gevelbekleding te kunnen waarborgen. Door de oude materialen te verwijderen kan er een nieuw houten regelwerk met folie worden geplaatst die zorg draagt voor een goede isolatie. Vervolgens kan de nieuwe kunststof gevelbekleding worden gemonteerd.

 

Deze manier van monteren kost meer tijd en geld, maar is wel de juiste manier om te monteren. Het komt ook nog geregeld voor dat bedrijven de nieuwe gevelbekleding over de oude materialen heen monteren, maar dit kan (in de toekomst) diverse problemen opleveren. Jekozijnen zorgt er bij de montage dan ook altijd voor dat de oude materialen worden verwijderd, zodat de gevelbekleding op de juiste manier gemonteerd kan worden.


Ik wil graag een gratis advies gesprek 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.