1. HET GESPREK MET ÉÉN VAN ONZE ADVISEURS

U kunt bij ons vrijblijvend een gesprek met een adviseur aanvragen. Deze zal met u een afspraak maken om bij u thuis samen uw situatie te bekijken en uw wensen en de verschillende mogelijkheden te bespreken.

De adviseur kan in een eerste gesprek al wat metingen verrichten om een voorlopige offerte uit te brengen. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Ook is een uitleg mogelijk over de maandelijkse betaling waar onze adviseur u graag bij ondersteund.

 

2. VAKKUNDIGE OPMETING

Nu de overeenkomst getekend is, kunnen wij beginnen met de uitvoering van de werkzaamheden. Er wordt een afspraak met u gemaakt om een vakkundige meting uit te voeren. Daarbij houden onze medewerkers zoveel mogelijk rekening met uw agenda. De opmeter zal samen met u de offerte nog eens doornemen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hij zal daarnaast detailtekeningen en schetsen maken, waar nodig voorzien van opmerkingen. Met u samen zal hij de nodige details doornemen, zoals bijvoorbeeld de draairichtingen van de ramen in uw kozijnen. U krijgt ook te horen wanneer de montage kan worden uitgevoerd.

 

3. MONTAGE EN AFWERKING

Nu alles duidelijk is wordt er een afspraak gemaakt voor de montage. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden zullen we trachten om ook in deze zoveel mogelijk rekening te houden met uw agenda. JeKozijnen maakt gebruik van haar eigen ervaren montageteam. U heeft daardoor maar één aanspreekpunt, en hoeft niet bang te zijn voor kwaliteitsverlies door derden. Na de plaatsing lopen we samen alles nog eens na, om een onberispelijke afwerking te kunnen garanderen.

 

Uw voordeel Verlaagd BTW tarief

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.