Hoe werkt het Jekozijnen bv stappenplan 
 
Vanwege de verschillende wensen en situaties, welke consequenties hebben op de prijs, is het niet mogelijk om via de telefoon een directe prijs voor nieuwe kunststof kozijnen te geven.
 
1
ADVIESBESPREKING MET BETREKKING TOT DE KOZIJNEN
De adviseur van Jekozijnen bv  komt bij u thuis en inventariseert met u de huidige situatie en de mogelijkheden. Tijdens deze afspraak wordt er een demonstratie gegeven over onze producten en de bouwtechnische mogelijkheden.
2
DETAILBESPREKING OVER UW WENSEN
De adviseur bespreekt met u uw persoonlijke wensen. Samen met u bekijken we met al deze gegevens wat voor de beste "op maat" oplossing is. U bent dan verzekerd van het beste product, juiste afwerking, optimale service en de juiste prijs.
3
PERSOONLIJKE AANBIEDING EN UITLEG OVER DE FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN
Op basis van de bovenstaande verzamelde gegevens zal u een speciale aanbieding worden gedaan door de specialist van Jekozijnen BV . Kiest u ervoor om de aanbieding te accepteren, dan volgen de onderstaande stappen.
4
FINANCIËLE ZEKERHEID / BANKGARANTIE*
Op uw verzoek kunnen we u adviseren over betrouwbare partijen die u alles vertellen over de mogelijkheden op het gebied van maandelijks betalen. Zij toetsen samen met u de financiële haalbaarheid van uw renovatie. Indien het financieel niet haalbaar is vervallen de volgende stappen.
5
 INMETEN EN NADER TE BESPREKEN WENSEN
Het inmeten van de kozijnen zal naar de opdracht plaats vinden.
We zullen met u nog een keer de wensen doornemen en mocht nog aanpassingen links of recht willen doen kan dat. Ook is heel belangrijk de juiste draai richting  aan te geven en nog een keer de kleur door te nemen. 
6
DE OPDRACHT WORDT IN FABRIEK VERWERKT EN DE KOZIJNEN WORDEN VOOR U OP MAAT GEMAAKT
Alles wordt geproduceerd volgens de bekende keurmerken van Jekozijnen bv 
Zo dat wij altijd de kwaliteit van u kozijnen kunnen waarborgen 
7
DE KOZIJNEN WORDEN BIJ U GEMONTEERD
Eén van onze montageteams komt de volledige en vakkundige montage verzorgen.

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Service en restwerkzaamheden

Mocht u na montage onvolkomenheden aan de levering of montage opmerken, dan dient u dit binnen 4 weken na montage te melden via een serviceformulier op Jekozijnen bv service  . Na ontvangst van het serviceformulier kan onze serviceafdeling uw melding in behandeling nemen. Bij meldingen na 4 weken behoudt Jekozijnen bv  zich het recht om hiervoor kosten in rekening te brengen..

Lees hier de voorwaarden tijdens de montage 

 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.