Jekozijnen Betaal-Plan

Financiering

Wilt u wel graag nieuwe kozijnen hebben maar u hebt niet het budget om ALLES IN EEN keer te betalen, dan is dit geen probleem bij het. Je-Kozijnen U kunt dan gebruik maken van ons betaalplan. Dit wordt voor u geregeld, zodat u er geen omkijken naar heeft.

JEKozijnen NEDERLAND zijn al beschikbaar vanaf € 52,00 per maand (dit is 1 % van het te financieren bedrag).

 

Het Je-Kozijnen betaal plan

Mocht u niet direct het totale budget hebben om alles in één keer te betalen, kunt u gebruik maken van het betaalplan van het Je-Kozijnen . Deze vorm van FINANCIERING is voordeliger dan bijvoorbeeld gebruik te maken van uw overwaarde, een verbouwings--hypotheek of een tweede hypotheek. U betaalt geen afsluitkosten en ook geen kosten voor de notaris. Ook met onze rentes bent u voordeliger uit! Bovendien houden wij er rekening mee dat u wellicht wat sneller wilt betalen dan oorspronkelijk voorzien. Wij rekenen hier dan geen zware boetes voor, in tegenstelling tot andere vormen van financiering.

 

 

Voordeliger uit met het betaalplan

Deze vorm van financieren is vaak een voordeliger alternatief dan bijvoorbeeld gebruik te maken van uw overwaarde, een verbouwings-hypotheek of een tweede hypotheek. U bespaart namelijk direct op de taxatiekosten, notariskosten en op de afsluitprovisie. Daarnaast is een hypotheek-rente vaak ook hoger. Mocht u vervroegd af willen lossen, betaalt u bij uw kredietverstrekker al snel stevige boetes. Al deze extra kosten en administratieve rompslomp daarbij bespaart u met ons voordelige betaalplan. U weet dan op elk moment waar u aan toe bent, want de regels zijn helder en transparant: u betaalt elke maand precies hetzelfde bedrag.

 

Bereken hier wat u per maand kwijt bent voor nieuwe Kunststof kozijnen of een dakkapel

  • De voordelen op een rij:
  • Een vast maandbedrag gedurende de looptijd 
  • GEEN verborgen kosten
  • Geen notariskosten, afsluitkosten of taxatiekosten
  • Vervroegd aflossen is mogelijk, zonder boete!
  • De rentekosten zijn mogelijk fiscaal aftrekbaar
  • Een transparant contract zonder kleine lettertjes.
  • Bent u GEÏNTERESSEERD in ons betaalplan en wilt u weten wat het maandbedrag VOOR u is, dan helpt onze adviseur u graag.
  • U kunt ook bij hem terecht voor vragen over voorwaarden en andere details die voor u van toepassing zijn.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.