De energiekosten stijgen gestaag, daar kunt u niets aan doen. Waar u echter wel iets aan kunt doen is ervoor zorgen dat uw energieverbruik niet tot onbetaalbare hoogten stijgt. Hebt u al eens de isolatie van uw huis gecontroleerd? En dan met name ramen die ouder zijn dan 20 jaar. Deze blijken vaak lek te zijn. Door een efficiënte isolatie kunt u aanzienlijk op uw kosten besparen. Met Schüco-ramen kunt u zelfs dankzij de modernste technieken maximaal 80% op uw kosten besparen.

 

Schüco-ramen zijn niet alleen bekend vanwege hun geavanceerde functionaliteit, maar tevens vanwege hun wooncomfort en esthetiek. Ontdek onze omvangrijke keuze aan beslagen en grepen en laat u inspireren door het veelzijdige kleuraanbod.

 

HET BESPARINGSPOTENTIEEL IS ENORM

 

Maak bij het isoleren van uw huis geen compromissen. Schüco ramen staan garant voor de hoogste energiezuinigheid. Zo zorgt u voor aanzienlijk lagere stookkosten. Daarnaast kunt u besparen door een efficiënte ventilatie. Ook hiervoor heeft Schüco een geschikte oplossing.

 

MAXIMALE THERMISCHE ISOLATIE

 

Met Uf-waarden van 0,8 tot 1,6 W/(m2K) bereiken Schüco ramen een maximale thermische isolatie. Deze maximale waarden zijn bijvoorbeeld haalbaar bij aluminium kozijnen door een grotere isolatiezone met isolatiebrug met schuimsamenstelling, een geoptimaliseerde midden afdichting en een nieuw principe van thermische isolatie in de glassponning.

 

U KUNT HET VOLGENDE BESPAREN

 

Voor een eengezinswoning met 143,8 m2 gebruiksoppervlak en een raamoppervlak van 26,4 m2, bouwjaar ongeveer 1980, komt dit in geval van een Schüco AWS 90.SI+ neer op een besparing van 51kWh/(m2a) resp. 730 l stookolie per jaar. Door 730 l minder stookolie te verbranden, komt er jaarlijks 2 ton minder CO2 in de atmosfeer terecht (dit komt overeen met ongeveer 10.000 autokilometers of een CO2-volume van 1.250 m3).

 

Neem contact met mij op. 

 

Mocht u veder nog vragen hebben of andere informatie nodig hebben.

Onze vrijblijvende adviseurs staan geheel tot u beschikking.

U kunt u vraag stellen door middel van onze contact formulier