Dakkapellen in alle soorten en maten

Nieuwe woning gekocht of besloten uw woning te renoveren of uit te breiden? Een dakkapel is een bijzonder mooi en functioneel product om een huis groter te maken en op die manier meer ruimte en licht te creëren. Jekozijnen bied u een compleet afgewerkte dakkapel met de hoogste isolatie waarde van Nederland! Onze nieuwe revolutionaire constructie bied u op de zijwanden en het dak een U-waarde van maar liefst 0,25

 

Kiest u voor een dakkapel van Jekozijnen dan heeft u de juiste keuze gemaakt.

 

Jekozijnen levert u een compleet afgewerkte dakkapel die rechtstreeks, modulair op het dak geplaatst kan worden. Door deze unieke formule is een kraanwagen dus niet meer nodig! Ook naar de buitenafwerking heeft u geen omkijken meer naar. Dit is allemaal voor u geregeld. In principe bent u bij ons in één keer klaar. De dakkapellen zijn leverbaar in vele breedte maten en worden voor u op maat gemaakt. Omdat elke dakhelling in graden anders is, zijn er een aantal "tooltjes" om dit te berekenen. Meer informatie over de dakschuinte berekenen.

 

De dakkapellen van Jekozijnen l zijn standaard voorzien van een dikke EPS isolatie laag van 14 cm. De onderdelen voor het bouwen van de dakkapel zijn op zo'n speciale wijze gefabriceerd, dat er geen zaag of timmerwerk meer aan te pas komt. De onderdelen kunt u makkelijk in elkaar schuiven en zijn op een makkelijke manier snel te bevestigen. 

 

Officieel Dealer Schüco