KUNSTSTOF KOZIJNEN VAN SCHÜCO & INOUTIC

 

 

De voordelen JeKozijnen BV kunststof kozijnen

In tegenstelling tot houten kozijnen zijn kunststof kozijnen goed bestand tegen weersomstandigheden. Zo rotten ze niet, trekken niet krom en zijn ze bestand tegen corrosie. Dit resulteert in een levensduur die wel oploopt tot 50 jaar! Kunststof is ook bestand tegen zouterosie, waardoor het de ideale kozijnen zijn voor woningen aan de kust. Zelfs in de meest barre weersomstandigheden zijn kunststof kozijnen in staat om schade te bepreken en behouden ze hun elegante uiterlijk

 

De juiste montage voor een lange levensduur

Een ander aspect dat bepaalt hoe lang kozijnen meegaan, is de montage. Het veilig en goed monteren van kozijnen is belangrijk om de kozijnen waterdicht en van lange levensduur te maken. Om deze redenen is het belangrijk om een gekwalificeerd montageteam met ervaring in te schakelen. Met de VCA-gecertificeerde montageteams van JeKozijnen BV  weet u zeker dat u goed zit. U betaalt pas ná de montage of via het JeKozijnen BV financieringsplan.

 

 

 

JeKozijnen BV is specialist in de twee Duitse topmerken  SCHÜCO & INOUTIC hiermee garanderen we topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Verder ontvangt u bij JeKozijnen BV 15  jaar garantie en leveren we uitstekende service en klantvriendelijkheid

 

 

De voordelen van kunststofkozijnen van JEKOZIJNEN 

 

1.      Kunststof kozijnen zijn makkelijk te onderhouden. Ze hoeven alleen maar gepoetst te worden.

2.      Lange levensduur en geen houtrot.

3.      Goede isolatie waardoor u bespaart op energiekosten.

4.      Goede geluidsisolatie.

5.      Kunststof kozijnen zijn brandvertragend.

6.      Kunststof kozijnen zijn milieuvriendelijk. Tevens is PVC goed recyclebaar.

7.      Kunststof kozijnen zorgen voor meerwaarde van uw huis.

8.      Kunststof kozijnen zijn in veel kleuren beschikbaar, waardoor ze altijd bij uw woning passen. En de kleur blijft goed behouden, verven is niet nodig.

 

9.      En natuurlijk zeer prijsvriendelijk! Kunststof kozijnen prijzen zijn lager dan houten en aluminium kozijnen prijzen.