KUNSTSTOF KOZIJNEN VAN SCHÜCO & INOUTIC

 

Kunststof is een uitstekende keuze voor uw kozijnen om uiteenlopende redenen. Kunststof kozijnen zijn duurzaam. De vele kleuren waar u uit kunt kiezen hebben een kleurvastheid van vele jaren, wat schilderen overbodig maakt. Bovendien leveren onze kunststof kozijnen een aanzienlijke energiebesparing op. Het is om deze redenen dat wij bij JeKozijnen exclusief gebruik maken van Schüco & Inouti kozijnen in combinatie met HR++ glas voor het best mogelijke rendement. Schüco & Inouti  is een Duits topmerk dat bij kenners een uitstekende reputatie heeft als het aankomt op aspecten als duurzaamheid, isolatie en veiligheid.

 

Ook het aangezicht van Schüco & Inouti   kozijnen is zeer fraai te noemen. Houdt u van het uiterlijk van hout, dan behoort een natuurgetrouwe houtnerf ook tot de mogelijkheden. Daarnaast heeft u een ruime keuze in de te kiezen kleuren. Schüco &Inouti kozijnen kennen een kleurvastheid van vele jaren dus welke kleur u ook kiest, u kunt er lang van genieten.

 

Naast een goed uiterlijk en een sterk isolerende werking staan ook veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. De kunststof kozijnen maken het inbrekers bijzonder lastig om via uw raam toegang te krijgen tot uw woning. Schüco &Inouti kozijnen hebben vrijwel geen onderhoud nodig. U hoeft uw kozijnen niet te schilderen en het reinigen omvat niet meer dan een sopje en een doekje om het stof weg te vegen.

 

Het zal u wellicht weinig verrassen: op onze kunststof kozijnen van Schüco & Inouti geven wij 10 jaar garantie.

 

Niet alleen de kunststof kozijnen zijn van topkwaliteit. Bij JeKozijnen maken wij gebruik van ons eigen ervaren montageteam. Zo weet u zeker dat het met de montage en afwerking ook goed zit. U hebt tijdens de montage en afwerking slechts één aanspreekpunt, waar u met uw vragen en opmerkingen terecht kunt. De combinatie van de beste kunststof kozijnen en een vakkundige montage en afwerking zorgt voor een resultaat dat gegarandeerd goed is en het beste rendement zal opleveren.

 

De voordelen van kunststofkozijnen van JEKOZIJNEN 

 

1.      Kunststof kozijnen zijn makkelijk te onderhouden. Ze hoeven alleen maar gepoetst te worden.

2.      Lange levensduur en geen houtrot.

3.      Goede isolatie waardoor u bespaart op energiekosten.

4.      Goede geluidsisolatie.

5.      Kunststof kozijnen zijn brandvertragend.

6.      Kunststof kozijnen zijn milieuvriendelijk. Tevens is PVC goed recyclebaar.

7.      Kunststof kozijnen zorgen voor meerwaarde van uw huis.

8.      Kunststof kozijnen zijn in veel kleuren beschikbaar, waardoor ze altijd bij uw woning passen. En de kleur blijft goed behouden, verven is niet nodig.

 

9.      En natuurlijk zeer prijsvriendelijk! Kunststof kozijnen prijzen zijn lager dan houten en aluminium kozijnen prijzen.

 

JeKozijnen is met meer dan 27 jaar ervaring uw partner voor de aanschaf en montage van kunststof kozijnen. Profiteer van de vele voordelen van kunststof kozijnen!