Waarom kunststof kozijnen?

 

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat is niet zo gek. Ze hebben namelijk veel voordelen tegenover kozijnen van andere materialen waardoor steeds meer mensen kiezen om hun woning te voorzien van kunststof kozijnen.

 

Kunststof kozijnen van Jekozijnen BV 

 

Bij Jekozijnen BV  kiezen we bewust voor  Kunststofkzoijnen van schuco veka en aluplast . Waarom? Omdat zij hele hoge waarde hechten aan duurzaamheid. Er worden hoge eisen gesteld aan duurzame productontwikkelingen. De kwaliteit van Schüco en Veka voldoet hier eigenlijk altijd aan. Zij bieden zowel lange levensduur als oneindige recyclebaarheid van hun producten. Schüco en Veka doen net een stapje meer dan anderen op dit gebied.

 

Geen houten kozijnen, wel een houtnerf structuur

 

Vindt u hout mooi, maar wilt u toch kunststof kozijnen? Geen probleem bij Jekozijnen BV ! Behalve wit en crème zijn er tegenwoordig veel meer kleurmogelijkheden. De kozijnen kunnen worden voorzien van een Renolit toplaag, ook wel (hout)nerfstructuur genoemd. Door ook nog een houtlook verbinding toe te passen wordt het karakteristieke van een houten kozijn nagebootst. Wel de looks, niet de lasten.

 

Zijn kunststof kozijnen veilig?

 

Het materiaal is brandvertragend, moeilijk ontvlambaar en zelfdovend. Oersterk ook, bij eventuele inbraakpogingen versplintert het materiaal niet wat het voor inbrekers een heel stuk moeilijker maakt binnen te komen. Dat in combinatie met dubbel of driedubbel glas en een verstevigingsprofiel aan de binnenkant van de kozijnen, maakt u het een inbreker een stuk moeilijker om binnen te komen. En dat is een fijn gevoel, die extra veiligheid.

 

Kozijnen van kunststof financieren of zelf investeren?

 

Via het financieringsplan van Jekozijnen BV  is uw woning al voorzien van kunststof kozijnen vanaf een klein bedrag per maand. Dit is inclusief montage , HR++ glas en volledige afwerking binnen en buiten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Bij  hebben we alle expertise onder één dak. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan!

 

 

De voordelen van kunststofkozijnen van JEKOZIJNEN 

 

 

 

1.      Kunststof kozijnen zijn makkelijk te onderhouden. Ze hoeven alleen maar gepoetst te worden.

 

2.      Lange levensduur en geen houtrot.

 

3.      Goede isolatie waardoor u bespaart op energiekosten.

 

4.      Goede geluidsisolatie.

 

5.      Kunststof kozijnen zijn brandvertragend.

 

6.      Kunststof kozijnen zijn milieuvriendelijk. Tevens is PVC goed recyclebaar.

 

7.      Kunststof kozijnen zorgen voor meerwaarde van uw huis.

 

8.      Kunststof kozijnen zijn in veel kleuren beschikbaar, waardoor ze altijd bij uw woning passen. En de kleur blijft goed behouden, verven is niet nodig.