Noord-holland kozijnen de hoogste kwaliteit van Jekozijnen bv 

 

Of u op zoek bent naar kunststof kozijnen voor een nieuwe woning of nieuwe kunststof kozijnen aan wilt schaffen omdat ze aan vervanging toe zijn, bij Jekozijnen BV  kiest u voor de beste kwaliteit kunststof kozijnen.  Kunststof kozijnen kopen bij Jekozijnen BV  zorgt ervoor dat u verzekerd bent van kwaliteit. Wij bieden de twee Duitse topmerken Schüco en INOUTIC. Hierdoor bent u niet alleen gegarandeerd van de beste kwaliteit, maar ook de scherpste prijs. Naast kozijnen beschikt ons ruime assortiment ook over kunststof binnendeuren, schuifpuien en tuindeuren.

 

 

 

1. Kunststof ramen zijn makkelijk in de onderhoud.

 

Door de hoge kwaliteit van kunststof zijn de kozijnen uiterst vriendelijk in het onderhoud en vereisen ze het minimum. Houten kozijnen daarentegen moeten om de twee jaar behandeld, en om de vijf jaar geschilderd worden. Kunststof kozijnen kopen is dus veel voordeliger! Voor het reinigen van de kozijnen heeft u enkel afwasmiddel nodig, dit komt door de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van de gladde profieloppervlakken.

 

2. Kunststof ramen scoren hoog op het gebied van duurzaamheid in vergelijking met houten kozijnen.

 

In tegenstelling tot houten kozijnen hebben kunststof kozijnen een bijzonder lange levensduur. De hoge kwaliteitskozijnen onderscheiden zich door hun vervormingsweerstand en hoge functionaliteit door de jaren heen. Op basis van een levensduur van minstens 50 jaar zijn kunststof kozijnen de ultieme investering, ook met het oog op het behouden van waarde van je woning.

 

Waar vindt u kozijnen van Jekozijnen BV ?

Jekozijnen BV heeft adviseurs door heel Nederland waardoor er altijd een referentie-adres in de buurt is. Bij Jekozijnen BV is de montage net zo belangrijk als de kwaliteit van het kozijn. Met eigen montageteam en 15 jaar garantie biedt Jekozijnen BV de beste service én klantvriendelijkheid. 

 

Buurtactie 

 

Misschien heeft u het al gezien.

Wij zijn momenteel bij u de wijk bezig.

Zo zullen we onder anderen een aantal woningen gaan voorzien van.

Nieuwe kunststofkozijnen, voordeuren, tuindeuren, schuifpuien.

Speciaal voor jullie wij hebben wij vrijblijvende adviseurs beschikbaar gesteld.

Die u precies kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn voor uw woning.

En wat de kosten ervan zullen zijn voor het vervangen van uw kozijnen.

Heeft u nog geen folder van ons gehad of een aanbieding.

Vul onderstaande contact formulier in en wij nemen contact met u op.

 

Voor een vrijblijvend advies gesprek dit kan ook in avonduren en weekeinde

 

Klaar voor kwalitatieve kunststof kozijnen? Vraag nu een gratis offerte aan via onderstaand formulier!Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.