Kunststof kozijnen kosten Jekozijnen 

Om de kosten te bepalen helpen wij u graag verder bij Jekozijnen . Hierbij letten we op diverse factoren waaronder, het formaat, type raam en het kwaliteit van het gewenste glas. Met betrekking tot de verschillende soorten kozijnen heeft de kunststof kozijn merken die wij leveren de optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Kunststof kozijnen zijn gemiddeld 16% goedkoper dan houten kozijnen en circa 20% voordeliger dan aluminium kozijnen en gaan meer dan 70 jaar mee. Bovendien hebben kunststof kozijnen relatief lage onderhoudskosten. Onze kunststof kozijnen hoeven immers alleen met een doek te worden schoongemaakt en tevens is er geen sprake van schilderwerk zoals bij houten kozijnen. 

 

Waarom klanten kiezen voor Jekozijnen ?

Het aanvragen van offertes is overigens geheel vrijblijvend bij Jekozijnen. U zit helemaal nergens aan vast. Wij regelen het gehele traject van het begin tot eind. Op basis van de topmerken die wij leveren zoals, Schüco & Veka . Dit zijn de twee beste kwaliteitsmerken kunststof kozijnen op de markt. Tevens beschikken wij over eigen VCA-gecertificeerde montageteams. Doormiddel van de kwaliteit waarvoor Jekozijnen  garant staat leveren wij 10 jaar garantie aan. 

Doormiddel van ons financieringsplan kunt u al maandelijks zeer voordelig per maand beschikken over kunststof kozijnen. Mocht u willen weten hoe dit werkt dan hebben wij de oplossing voor u. Momenteel leveren wij nu tegen bijzonder lage rentes uw kozijnen, dit is afhankelijk van uw woonplaats.

Neem gerust telefonisch contact op en zodoende kan onze adviseur de gewenste situatie in kaart brengen. Vul hieronder het contact formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.