Kunststof kozijnen kosten berekenen

 

De kosten van kunststof kozijnen heeft te maken met duurzaamheid. Vanwege het feit dat de kunststof kozijnen onderhoudsvrij zijn en het meer dan 70 jaar meegaat levert dit significante voordelen. Wanneer er gekozen wordt voor houten kozijnen heeft u te maken met regelmatig onderhoud en een kortere levensduur. De kunststof kozijnen van Jekozijnen BV  kunnen ook voorzien worden met een houtlook. 

 

Kunststof kozijnen per maand betalen

 

Bij Jekozijnen BV   maken we gebruik van dubbele beglazing voor onze kunststof kozijnen. U kunt er ook voor kiezen, indien dit technisch mogelijk is om voor een specifieke woonruimte geluidwerend glas, zoals driedubbele beglazing of het HR+++ glas, te selecteren. Dit is zeer handig wanneer u in een omgeving woont waar relatief veel verkeer aanwezig is. Door middel van de dubbele beglazing van de kunststof kozijnen levert dit u direct energiebesparing op. Op basis van onze bevindingen levert het installeren van kunststof kozijnen van Jekozijnen BV   gemiddeld €300,- aan energiebesparing. De kosten van de kunststof kozijnen is zodoende afhankelijk van uw wensen en werken wij met u samen om de meest geschikte oplossing te realiseren. Wat het kost om overal kunststof kozijnen aan te brengen, hangt dus af van uw wensen. Betaal in termijnen met ons financieringsplan.

 

Kunststof kozijnen kosten via Jekozijnen BV  

 

Om de kosten te bepalen helpen wij u graag verder bij Jekozijnen BV  . Hierbij letten we op diverse factoren waaronder, het formaat, type raam en het kwaliteit van het gewenste glas. Met betrekking tot de verschillende soorten kozijnen heeft de kunststof kozijn merken die wij leveren de optimale prijs-kwaliteitverhouding. Kunststof kozijnen zijn gemiddeld 16% goedkoper dan houten kozijnen en circa 20% voordeliger dan aluminium kozijnen en gaan meer dan 70 jaar mee. Bovendien hebben kunststof kozijnen relatief lage onderhoudskosten. Onze kunststof kozijnen hoeven immers alleen met een doek te worden schoongemaakt en tevens is er geen sprake van schilderwerk zoals bij houten kozijnen. 

 

Waarom klanten kiezen voor Jekozijnen BV  ?

 

Het aanvragen van offertes is overigens geheel vrijblijvend bij Jekozijnen BV  . U zit helemaal nergens aan vast. Wij regelen het gehele traject van het begin tot eind. Op basis van de topmerken die wij leveren zoals, SCHÜCO & INOUTIC Dit zijn de twee beste kwaliteitsmerken kunststof kozijnen op de markt.  Doormiddel van de kwaliteit waarvoor Jekozijnen BV  garant staat leveren wij 15  jaar garantie aan.

 

 

 

Door middel van ons financieringsplan kunt u al maandelijks zeer voordelig per maand beschikken over kunststof kozijnen van top merken. Mocht u willen weten hoe dit werkt dan hebben wij de oplossing voor u. Momenteel leveren wij nu tegen bijzonder lage rentes uw kozijnen, dit is afhankelijk van uw woonplaats.

 

Wij leveren kunststof kozijnen van SCHÜCO & INOUTIC & ALUPLAST

 

Schüco maakt zowel kozijnen van kunststof als van aluminium. De kunststof lijn wordt ook wel Schüco Corona genoemd en is te verdelen in drie verschillende kozijngroepen. Het nieuwste kozijn van Schüco heeft een 5-sterren waardering van Schüco’s eigen testcentrum. Gepatenteerde aluminium compoundtechnologie verzorgt ongeëvenaarde energiebesparing bij gebruik van dit kozijn.

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.