Kunststof schuifpuien met een degelijk hefsysteem zijn in allerlei uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Daarbij zijn er verschillende veiligheidsvoorzieningen mogelijk. Een hefschuifpui heeft als kenmerk dat de architectonische stijl van uw woning op een karakteristieke wijze wordt benadrukt. Bij kunststof schuifpuien met het hefsysteem kunt u onbelemmerd van het uizicht op uw tuin of terras genieten. Dat geldt ook als de schuifpui is gesloten.

 

De hefschuifpuien worden kunnen door Jekozijnen in geleverd worden met vaste of met verschuifbare vleugels. Afhankelijk van uw wensen de uw woning kan de schuifpui twee- tot zesdelig worden. Bovendien hebt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld van de optie gebruik te maken om de kunststof schuifpui van buiten te laten voorzien met een poeder gecoate aluminium profiel. U kunt in de brochure hefschuifpuien meer informatie vinden over de mogelijkheden en voordelen van kunststof schuifpuien.

De tuin wordt steeds meer onderdeel van het dagelijkse leven in huis. Binnenshuis is het prettig als er sprake is van een goede lichtinval. Met kunststof tuindeuren kan dat gerealiseerd worden. Licht en ruimte kunnen gecreëerd worden door voor kunststof tuindeuren te kiezen die grotendeels van beglazing zijn voorzien. Indien gewenst kunnen tuindeuren van kunststof gevelbreed worden geplaatst. Daarbij profiteert u direct van een zee van licht en uiteraard van een schitterend zicht naar buiten. 

 

Bij Jekozijnen kunt u standaard rekenen op inbraakwerende kunststof tuindeuren. Het hang- en sluitwerk met inbraakwerende eigenschappen is namelijk inbegrepen. Daarnaast zijn de kunststof tuindeuren ook nog eens winddicht doordat er sprake is van een uitstekende isolatie. De kwaliteit is op alle aspecten van toepassing, zoals met betrekking tot de duurzaamheid en het gebruik van de beste kunststofmaterialen. Kunststof vergt geen groot onderhoud. Het volstaat om de tuindeuren regelmatig te reinigen om deze in topconditie te houden.Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.