KUNSTSTOF DEUREN MET EEN KLASSIEKE OF MODERNE UITSTRALING

De voordeur bepaalt het aanzicht van uw woning!

maar voordeuren zijn ook de grootste verliespost als het gaat om het behouden van warmte binnen uw woning. Jekozijnen geeft u keuze uit veel soorten deurpanelen, die met een klassieke of moderne uitstraling een duidelijke meerwaarde geven aan uw woning. In combinatie met de kunststof kozijnprofielen van Schüco, die uitstekend afdichten, bespaart u met onze kunststof deuren zeker op uw energierekening!

 

KUNSTSTOF DEURPANELEN MET KUNSTSTOF KOZIJNEN VAN SCHÜCO VOOR EEN

OPTIMAAL RESULTAAT!

 

De kunststof deuren van Jekozijnen bestaan uit de kunststof kozijnprofielen van Schüco en de deurpanelen van jekozijnen. Onze kunststof kozijnen zijn kozijnen uit de serie Corona CT 70 Accent van het bekende merk Schüco.

De Schüco kunststof kozijnen staan voor VEILIGHEID, comfort, isolatie en een uitgebalanceerd design.

De kunststof kozijnen voor onze deuren zijn evenals de kunststof kozijnen voor ramen brandvertragend en Werken zelf dovend. De kunststof kozijnen van Jekozijnen  Kunststoftechniek dragen niet voor niets het politiekeurmerk Veilig Wonen.

 

KUNSTSTOF VOORDEUREN IN VELE KLEUREN EN STIJLEN

De deurpanelen van Jekozijnen  zijn naar keuze beschikbaar in aluminium of glasvezel-versterkt kunststof (GFK).

Deurpanelen van Jekozijnen staan bekend om hun duurzaamheid, optimale isolatie en stabiliteit. U kunt zelf aangeven welk type glas en/of paneel uw voorkeur heeft. Het deurpaneel met zijn klassieke of moderne uitstraling geeft aan de WONING een duidelijke meerwaarde. Door de keuze uit meer dan honderd modellen kunststof deuren, met de mogelijkheid te variëren met kleur en/of glas geeft dit voor iedereen het gewenst gevelaanzicht.