De kunststof deuren van Jekozijnen bieden een grote diversiteit aan deuren, van klassiek tot landelijk of modern. Een voordeur is een visitekaartje van uw huis. Bij  Jekozijnen  kunt u uw deur naar eigen wens en smaak zelf samenstellen. Alle deuren zijn uiteraard isolerend, inbraakwerend en onderhoudsvrij.

 

Kunststof deuren van  Jekozijnen zijn van de hoogste kwaliteit, inbraakwerend en hebben een dikte van 70 mm in plaats van de standaardpaneeldeuren van 45 mm.  Jekozijnen  levert géén standaardpaneeldeuren die worden opgevuld met piepschuim.  Jekozijnen levert enkel op maat gemaakte kwaliteitsdeuren, die nooit zullen kromtrekken en die zijn voorzien van een robuuste driepuntssluiting en standaard met veiligheidskeurmerk SKG*** en anti kerntrekcilinders. Deze cilinders zijn beveiligd tegen het uittrekken van de kern en hebben gewoonlijk extra sterke boorbeveiliging. Het uittrekken van de kern is bij deze cilinders bijna niet mogelijk. .

 

Tijdens de productie worden de deuren verzwaard met stalen frames en nadien voorzien van hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Deze deuren zijn op dit moment de kwalitatief zwaarst beschikbare deuren. Inbrekers gaan aan onze deuren liever voorbij, omdat ze extra inbraakwerend en zeer moeilijk te kraken zijn. U doet hiermee een aankoop voor het leven. De deuren kennen een hoge isolatie en schilderen is niet meer nodig. Voor elke stijl en elk design is er een perfect passende voordeur uit te zoeken. Een perfect plaatje voor uw huis dus!

 Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.