JeKozijnen Landelijke Dekking

JEkozijnen heeft een landelijke dekking en plaatst elke dag weer nieuwe kunststof kozijnen, deuren, ramen, dakkapellen, schuifpuien en tuindeuren. Wij zijn altijd wel ergens bij u in de buurt aan het plaatsen. Neem contact met ons op voor referenties bij u in de buurt.

 

Persoonlijk advies en een prijs op maat

 

Onze deskundige adviseurs praten graag met u over de mogelijkheden tot renovatie van uw woning. Tijdens het adviesgesprek bij u thuis wordt er een visuele inspectie uitgevoerd en daarna kunnen we u een scherpe prijs op maat geven. Om geen vertekent beeld van de werkelijkheid te geven is het niet mogelijk om vooraf een passend prijsvoorstel per email of telefoon te geven. Gelukkig  zijn er dagelijks Jekozijnen collega’s bij u in de buurt! We komen graag een keer bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, dit kan ook in de avonduren.

 

Actie Korting Nederland 

Omdat wij project matig dagelijks door heel Nederland werken. Hebben wij speciaal voor uw een actie pakket samen gesteld.

Als u onze folder in de brievenbus krijgt of een van onze promotie medewerkers. Aarzel dan niet en maak is een vrijblijvend advies gesprek afspraak.

Uw komt ons overal tegen of het nu in Maastricht is of in Enschede of Rotterdam wij werken landelijk en hebben altijd voor een adviseur klaar staan.

Hij kan met u de mogelijkheden voor uw woning door nemen van a tot z spreekt de adviseur met. 

Ook kunnen wij een duidelijke uitleg gegeven over de maandelijkse betaling bij ons betaal u nooit te veel. 

  • 35% korting
  • Gratis hr++ glas
  • Gratis Offerte 
  • Vrijblijvend advies 
  • Maandelijkse betaling 

Dus bent u benieuwd van Jekozijnen voor u kan betekenen vraag dan vandaag nog een vrijblijvend advies gesprek aan.

Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen om u in te plannen.

Bekijk ondertussen op onze site ook eens het producten aanbod wat wij hebben zo heeft u alvast een kleine inzicht in wat wij allemaal leveren.

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Officieel Dealer Schüco